Facebook oglasi

Facebook oglašavanje možemo sprovesti na razne načine sukladno Vašim planovima i potrebama.

Možemo osigurati sve potrebno za uspješan nastup na Facebooku.

Facebook oglasi i oglašavanje na facebooku znatno može pomoći u predstavljanju Vaše ponude i dovođenju novih korisnika na Vaše web stranice. Poznato je da je Facebook izuzetno korištena društvena mreža s velikim brojem korisnika od kojih zasigurno možete izdvojiti i Vama interesantnu ciljanu skupinu. Mnogobrojne male i velike tvrtke uspješno posluju i grade odnose s klijentima putem Facebooka i uistinu nema razloga da se i Vi ne istaknete te uz Facebook dođete do novih korisnika i učvrstite povezanost s postojećim klijentima. Reklam-net je osvojio nagradu struke za vođenje najbolje Facebook stranice u regiji za 2016-tu godinu, što smatramo jasnim pokazateljem naših mogućnosti. 

Reklamnet za Vas radi učinkovite Facebook stranice, oglase i oglasne kampanje.

Pomažemo kod osmišljavanja nastupa i kreiranja strategije nastupa.

Kreiramo i obrađujemo Facebook stranice, foto, video i ostali sadržaj za objave.

Vršimo nadzor aktivnosti Vaših i konkurentnih stranica.

Osmišljavamo i sprovodimo oglasne kampanje.

Osiguravamo mjerljive rezultate.

zatrazite-ponudu

 

 

Oglašavanje na Facebooku

facebook oglašavanjePutem društvene mreže Facebook moguće je oglašavanje proizvoda i usluga putem Facebook oglasa koji se prikazuju s desne strane korisničkog sučelja, ili putem Timeline-a objavom sponzoriranih članaka, no također moguće je pokretanje vlastitih Facebook stranica, Facebook grupa ili Facebook aplikacija koje je moguće administrirati i ažurirati po potrebi. Ovisno o vašim mogućnostima i ciljevima potrebno je osmisliti plan i strategiju nastupa te definirati budžet.

Besplatno oglašavanje na Facebooku odavno je stvar prošlosti i Facebook se uistinu potrudio kako bi Vam naplatio prikazivanje Vaših objava, no ako platite Facebook će Vam omogućiti ciljanje vaše korisničke skupine po lokaciji, dobnoj skupini, vremenu objave, interesima te mnogim drugim parametrima.

Facebook oglašavanje moguće je i putem raznih objava koje se prikazuju korisnicima između objava drugih korisnika. Oglasne kampanje na Facebooku moguće je prikazivati samo određenoj skupini korisnika te je moguće kampanje podesiti po lokacijama na kojima želimo prikazivati oglase, a moguće je odrediti i vremenski period za prikazivanje oglasa.

Mnogi se pitaju ima li smisla oglašavati na društvenim mrežama posebice na Facebooku, no ako uzmemo u obzir da samo u Hrvatskoj imamo više od 1.000.000 korisnika Facebooka do kojih možete doprijeti reklamom na Facebooku odgovor je jednostavno potvrdan. S druge strane možemo sagledati konkurenciju, Vaša konkurencija već je na Facebooku i ne smijete zanemariti tu činjenicu i prepustiti im olako dio tržišta, ako vaša konkurencija još nije na Facebooku tada je to vaša prilika da steknete konkurentnu prednost.

Mnogobrojne tvrtke uspješno koriste Facebook oglašavanje kako bi predstavili svoje poslovanje što širem krugu ljudi, no puno je i onih koji samostalno pokušavaju biti uspješni na Facebooku, no iz različitih razloga to im baš i ne polazi za rukom.

Facebook oglasi

Ako želite pokrenuti Facebook oglasnu kampanju, stranicu ili grupu možemo Vam pomoći. Znamo kako izvući maksimum iz svake oglasne kampanje putem društvenih mreža i putem Facebooka, rado ćemo Vam pokazati neke od uspješnih primjera te predložiti adekvatno rješenje za Vaše prisustvo na Facebooku.

Društvene mreže odličan su kanal za komunikaciju posebice s postojećim zadovoljnim klijentima i odličan kanal za komunikaciju sa širom javnosti, no pritom valja biti oprezan kako ne bi ostvarili negativan učinak, svakako angažirajte stručnjake za community management kako bi vaš nastup na društvenim mrežama bio kvalitetan i učinkovit. Vaši korisnici, ljudi koji su kliknuli LIKE trebaju biti vaši zadovoljni korisnici, lojalni kupci i zadovoljne mušterije koje će dalje širiti pozitivna iskustva s vašom tvrtkom, potrebno je pronaći način ne samo da ih dovedete na vaše stranice već i da ih na njima i zadržite te da oni sudjeluju u priči te da dalje šire vaše informacije.

Oglašavanje na Facebooku može se primijeniti za različite aktivnosti promocije proizvoda, djelatnosti ili usluge no pritom je vrlo važno voditi računa o pravovremenim i smislenim objavama koje će imati za cilj pretvoriti internet posjetitelja u vašeg kupca.

zatrazite-ponudu

Najbolja Facebook stranica

Reklamnet je nagrađen nagradom struke SoMo Borac za najbolju Facebook stranicu u regiji na Weekend Media Festivalu održanom 22. do 25.9.2016 u Rovinju. Stranica koju vodimo za Noa Beach Club zahvaljujući visokoj uključenosti publike i izuzetnim rezultatima, osvojila je nagradu struke. Ove godine je dvadeset članova žirija i predselekcijskog žirija ocjenjivalo najbolje Facebook stranice.

Usluge oglašavanja