Internet oglašavanje

internet-oglasavanjeReklamnet radi za Vas . . .


Planiranje strategije nastupa
Osmišljavanje kampanja
Kreiranje sadržaja
Obrada sadržaja
Optimizacija stranica
Google oglašavanje
Dovođenje posjetitelja
Povećanje narudžbi
Društvene mreže
Facebook marketing
Analiza učinkovitosti
Nadzor online aktivnosti

 

Višegodišnje iskustvo na području digitalnog marketinga, omogućuje nam da znanjem i iskustvom prilagodimo vaše internet oglašavanje, vašim mogućnostima i potrebama kako bi investicija bila isplativa i učinkovita uz mjerljive rezultate.

Imati internet stranicu nije dovoljno da bi bili prisutni na internetu, da bi vaša usluga ili proizvod bili pronađeni, potrebno je da Vaša stranica bude dostupna u moru drugih stranica sličnog sadržaja. Vaša internet stranica mora biti posjećena, kako bi bila funkcionalna i korisna, a to možete postići samo kvalitetnim internet oglašavanjem.

Posljednjih desetak godina sprovodimo uspješne oglasne kampanje na internetu za različite tvrtke. Dvije prestižne nagrade struke “Masterweb” i “Somo” za najbolje online kampanje u regiji jasan su pokazatelj naših mogućnosti. Posjedujemo sve Google certifikate te smo službeni Google partner za usluge internet oglašavanja. Podjednako dobro baratamo kampanjama na Googleu i Facebooku, s kojima za vaše poslovanje možemo ostvariti mjerljive rezultate.

zatražite ponudu

Internet oglašavanje može znatno pomoći u ponudi i plasmanu vaših proizvoda ili usluga. Kvalitetno internet oglašavanje moguće je napraviti na više načina i/ili korištenjem različitih medija i servisa. Ovisno o vašim ciljevima i budžetu, sa vama u suradnji planiramo i postavljamo oglasne kampanje za učinkovito internet oglašavanje.

Internet je odlično mjesto za oglašavanje i tu činjenicu su mnogi već prepoznali. Internet svojim korisnicima pruža nebrojene mogućnosti kreiranja sadržaja, pa tako i prilikom oglašavanja na internetu postoje različite mogućnosti oglašavanja. Ovisno što želite postići i što želite predstaviti u mogućnosti smo kreirati oglasne kampanje ili pomoći u vođenju vašeg nastupa i oglašavanja na internetu.

Reklamiranje na internetu

Reklamiranje na internetu podrazumjeva korištenje različitih alata, servisa i aplikacija uz pomoću kojih dovodite nove posjetitelje, ali i mjerite učinkovitost oglasnih kampanja u svrhu što uspješnijeg povrata investicije. U današnje vrijeme postoje mnogobrojni alati i tehnike koje se mogu primjenjivati stoga je potrebno definirati ciljeve koji se žele postići oglašavanjem, kako biste za oglašavanje koristili određene online marketing kanale koji će najviše doprinjet vašem proizvodu ili usluzi. Svakako najprihvaćeniji oblici online oglašavanja u Hrvatskoj su oglašavanje na Google tražilici, Google oglasi, Youtube oglasi i Facebook marketing

Google oglašavanje

SEM – Search engine marketing
Oglašavanjem na internet pretraživačima možete vrlo brzo doprijeti do velikog broja ljudi koji upravo traže vašu uslugu ili proizvod. Reklam-net posjeduje znanje i alate te vam može osigurati kvalitetnu SEM prezentaciju koja će zasigurno ostvariti povrat uloženih sredstava. Nekoliko je različitih načina za ostvarivanje kvalitetne internet oglasne kampanje, ovisno o vašim potrebama i buđetu Reklam-net vam može ponuditi zasebne usluge ili SEM kao jednu cjelinu u kojoj će biti objedinjene sve SEM metode

Google oglasi

Na internetu se možete oglašavati i uz pomoć Google oglasa koji se prikazuju na Google tražilici i Google oglasnoj mreži. Odlična stvar je ta da plaćate samo kada neko klikne na Vaš oglas i to plaćate koliko vi odredite i na oglašavanje trošite koliko vi želite. Službeni smo Google partner te smo educirani i certificirani od strane Google-a za postavljanje novog AdWords računa te vođenje vaše internet oglasne kampanje, možemo kreirati račun i oglase, pomoći oko ključnih riječi uz koje će se oglasi prikazivati i ono najvažnije pomoći vam odrediti koliko novaca potrošiti na oglašavanje na internetu. Vaši oglasi prikazivat će se unutar rezultata pretrage, putem google pretraživača i na web stranicama raznih drugih medija.


Svim novim klijentima Reklam-net osigurava start bon
u vrijednosti od 400kn za Google oglašavanje.

SEO optimizacija web stranica

Optimizacijom internet stranice postiže se da kada neki korisnik u Google pretraživač upiše određenu ključnu riječ vezanu uz vaše poslovanje vaša stranica se pojavi unutar rezultata pretrage. Seo optimizacija je dugotrajan i opsežan posao koji iziskuje određena znanja, alate i vještine te konstantno praćenje rezultata. Reklam-net može odraditi SEO optimizaciju vaših stranica, te željene rezultate pozicionirati na pretraživaču.

Oglašavanje na internetu

Uz navedene mogućnosti možemo vam osigurati i ostali internet marketing kao i nastup na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Linkedin te raznim drugim web servisima kao što su Youtube, Vimeo, Forsquare, Google karte i ostale web aplikacije . . .

Facebook oglašavanje

Sukladno Vašim planovima i potrebama u mogućnosti smo osigurati sve potrebno za uspješan nastup na Facebooku. Od osmišljavanja i stvaranja sadržaja do objava i praćenja rezultata. Nagrađeni smo prestižnom stručnom nagradom za vođenje najučinkovitije Facebook stranice u regiji.

 

Reklam-net može pomoći savjetom, postavljanjem kampanje, pronalaženjem partnerskih stranica i oglasnog prostora na internetu ili objavom PR članaka pri čemu možemo osigurati i određene popuste koje ostvarujemo kao agencija.

Cijena internet oglašavanja
Ovisi o samoj veličini kampanje, načinu na koji će biti postavljena cjelokupna kampanja, mjestima na kojima će se oglasi prikazivati i slično, upravo iz tog razloga svaku oglasnu kampanju na internetu kreiramo prema individualnim potrebama svakog klijenta.

zatražite ponudu

Internet marketing

Reklamnet znanjem, provjerenim alatima i višegodišnjim iskustvom za Vas osigurava učinkovite i mjerljive oglasne kampanje i poslovne rezultate.

Zatražite neobvezujuću ponudu

Nudimo Vam internet oglašavanje za vaše poslovanje, priliku da postanete konkurentniji te dostupniji klijentima.

Saznajte više

Dodatno se informirajte