Agencija za digitalni marketing

Razvijamo efektivne marketinške strategije. Naše višegodišnje iskustvo,znanje i alati koje koristimo dokazano pomažu vašem poslovanju.

Svakom klijentu osiguravamo individualni pristup, želja i cilj nam je  ostvariti dugoročnu uspješnu suradnju na obostranu korist i zadovoljstvo.

Reklamnet je agencija za internet marketing i oglašavanje. Znanje, alati i rješenja koje koristimo jamstvo su naših budućih uspjeha, a naši do sada ostvareni rezultati potvrda su naših mogućnosti.
Vlasnik obrta Reklamnet je Zvonimir Crnković webspecijalist sa višegodišnjim iskustvom koji od 1996 godine radi na raznim projektima na području web developmenta i internet marketinga. 

Reklam-net je kvalificiran i certificiran kao Google partner za internet oglašavanje. Zvonimir Crnković - Reklam-net osvojio je dvije strukovne nagrade. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja svakako nas kontaktirajte, također uvijek nam se možete obratiti za stručnu pomoć i vođenje vaših oglasnih kampanja na internetu, rado ćemo Vam pomoći.

20

godina online

163

web analize

79

email kampanja

2

strukovne nagrade

12

aktivnih kampanja

+500

SEO rezultata

NAŠ CILJ

Osigurati prikazivanje Vaše ponude u pravo vrijeme, na pravom mjestu. Pretvoriti posjetitelje Vaših web stranica u zadovoljne klijente, kako bi Vam osigurali povrat investicije i sa Vama ostvarili uspješnu dugoročnu suradnju.

Naši zadovoljni klijenti

Do sada postignuti rezultati govore sami za sebe. Osiguravamo profesionalnu, kvalitetnu, mjerljivu i posebno prilagođenu uslugu svakom našem malom i velikom klijentu.
(ovdje su prikazani samo neki naši radovi)


Neki od korisnika naših usluga . . .