Izrada web stranica

Izrada web stranica osnova je vaše prisutnosti na internetu. Web stranica predstavlja Vas i Vašu tvrtku te je upravo iz tog razloga važno posvetiti dovoljno pažnje prilikom planiranja i izrade stranica kako bi strance bile efektivne i isplative.

zatražite ponudu

Izrada web stranica

Trebate li uvijek dostupnu informaciju o Vama, Vašem poduzeću, usluzi ili proizvodu tada trebate web stranicu koju će internet korisnici jednostavno i brzo pronaći te lagano koristiti.

Izrada web stranica izuzetno je bitan dio priče o vama i vašem poslovanju te je potrebno posvetiti dovoljno pažnje svim detaljima prilikom izrade stranica. Informirat ćemo Vas i educirati o cjelokupnom procesu te vam osigurati potrebna znanja i alate kako biste uz pomoć vašeg weba došli do novih klijenata i ostvarili bolje poslovne rezultate. Reklam-net izrađuje učinkovite web stranice pri čemu težimo ostvariti Vaše ciljeve i ideje te ih pretvoriti u uspješnu internet stranicu koja će generirati svakodnevne upite i narudžbe.

Za vas ćemo izraditi stranice koje će zadovoljavati ne samo vaše zahtjeve, već i zahtjeve tržišta, internet pretraživača i korisnika. 

Izrada web stranice

U ponudi imamo nekoliko paketa za izradu stranica kako bismo vam što lakše mogli ponuditi i osigurati upravo onakve stranice kakve Vam trebaju. Bez obzira kojim poslom se bavili, proanalizirat ćemo vašu ponudu, provjeriti konkurenciju, napraviti istraživanje tržišta i konkurencije te vas savjetovati što bi trebalo napraviti kako bi bili što uspješniji na internetu.

Cijena web stranice ?

Web stranica je vaš izložbeno prodajni salon u kojega je potrebno investirati. Cijena izrade web stranice ponajviše ovisi o kompleksnosti izvedbe, Vašim ciljevima, željama i zamislima. Svaka izrada zahtjeva drugačiji pristup i obradu, a cijena ovisi o opsegu posla kojeg je potrebno obaviti, sadržaju, zahtjevnosti same stranice, količini podataka i još nekim bitnim detaljima. Smatramo da su naše cijene zasigurno prihvatljive u što se možete uvjeriti ukoliko zatražite ponudu.

Mnogi sadašnji ali i budući vlasnici stranica zapravo ne znaju kakve stranice su im potrebne, stoga ponekad plate i ono što im nije potrebno. Mi sa svojim iskustvom i znanjem nastojimo pomoći u što lakšem snalaženju na internetu svakom našem klijentu individualno, pri čemu vas informiramo o svim segmentima izrade web sjedišta i online marketinga te
savjetujemo oko raznih opcija i mogućnosti na internetu.

Također moguća je izrada web stranice i aplikacije po željama naručitelja te ih prilagođavamo vašim potrebama i zahtjevima.

Izrada internet stranica svih namjena za obrte, tvrtke i pojedince, po zahtjevima i potrebama naručitelja.

Izrada stranice može se izvesti na nekoliko različitih načina, korištenjem različitih tehnologija i rješenja.

internet straniceIzrada uključuje;
Izrada stranica u dogovoru s naručiteljem (vizuali, boje, navigacija, sadržaj i ostali detalji)
Design (grafički izgled stranica)
Domenu (www.po-izboru.com ili .net .hr .com.hr …)
CMS sustav za upravljanje sadržajem
neograničen broj podstranica (rubrika, kategorija)
5 poddomena
5 e-mail adresa
1000 mb prostora
Kontakt formular, mapa s interaktivnom kartom
Mogućnost postavljanja foto i video galerija
Alati za praćenje i analizu

Sve ostale dodatne opcije i mogućnosti po dogovoru.

Imajte na umu !

Preko 90% malih i srednjih tvrtki ima pristup internetu
Više od 50% tvrtki ima vlastitu stranicu
Svega 20% koristi internet kao alat za poboljšanje prodaje

Stranice zahtijevaju određena sredstva za ulaganje, ali po povratu investicije Vaša internet stranica postaje ne samo sredstvo komunikacije i promocije nego sredstvo poslovanja i najbolji djelatnik u tvrtki, zato što . . .

izrada stranicaweb stranica

može prodati proizvod
ne ide na godišnji
nema bolovanje
radi za Vas

Osiguravamo kvalitetna i konkurentna web rješenja za vaše poslovanje

Neki od primjera web stranica koje smo izradili . . .

 

                        motocross-web        tetra-web

zatražite ponudu