Rezultati

Ponosni smo na naše zajedničke poslovne rezultate, odnos s klijentima gradimo potpuno drugačije od ostalih agencija te povjerenje opravdavamo rezultatima. Stvaramo strategije temeljene na iskustvu uz mjerljive rezultate, a na raspolaganju smo vam po potrebi i 0-24 ukoliko tako dogovorimo

Podjednako nam je zadovoljstvo surađivati s malim i velikim tvrtkama, pojedincima ili grupacijama, jer smatramo da možemo pomoći u unaprjeđenju njihovih online aktivnosti i vođenju online prisutnosti bez obzira na vrstu, budžet i opseg poslovanja.
Od mnogobrojnih zadovoljnih klijenata ovdje ćemo izdvojiti samo neke

Što o nama kažu naši klijenti

All
Od savjetovanja za internet nastup do realizacije projekta, sve detalje oko internet prezentacije prepustili smo Reklamnetu koji već godinama u potpunosti zadovoljava naše poslovne zahtjeve.
Jadranka Vrbanović
Voditeljica poslovanja
Reklam-net je osigurao da svakodnevno dobivamo nove upite i ugovaramo nove poslove na internetu, posla nam ne manjka.
Darko Bradač
Stolarija Bradač
Reklamnet nam je osigurao top pozicije za razne ključne riječi koje su nam do sada dovele mnogobrojne nove pacijente u našu ordinaciju. Kombinirati SEO i Google AdWords smatram punim pogotkom i sada već treću godinu zaredom nastavljamo uspješnu suradnju koju ćemo zasigurno nastaviti prakticirati i u budućnosti. Osobno svakome preporučam ovu tvrtku ukoliko želite da vas se pozicionira na Google!
Boris Džunđev
Dr. Dent. Med.
U vrlo kratkom roku Reklamnet nam je osigurao visoke pozicije na Google pretraživaču za mnogobrojne ključne riječi koje su vezane uz naše poslovanje. Ljudi nas vrlo lako pronalaze i svakodnevno nam dolaze klijenti koji su nas pronašli upravo na internetu.
tetra-logo2
Željko Juranović
Foto studio Tetra
Reklamnet nam je osigurao da naše proizvode predstavimo putem interneta, naše kupce sada informiramo uz pomoć video prezentacija na našem Youtube kanalu te uz pomoć naših web stranica.
Goran Juričić
Dr. Vet. Med.

NAGRADE

MASTERWEB 2013  - Nagrada izvođačima za najbolje online kampanje, radove i ideje prema izboru web-stručnjaka.

SOMOBORAC 2016 - Nagrada struke za vođenje najbolje Facebook stranice u regiji. Dvadeset članova stručnog žirija i predselekcijskog žirija ocijenjivalo najbolje Facebook stranice, digitalne kampanje, web stranice, mobilne aplikacije i radove na svim drugim digitalnim platformama.

Naše usluge